عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی کاهش آسیبهای اجتماعی را یکی از اولویتهای کمیسیون متبوعش دانست و گفت: فراکسیون مقابله با آسیبهای اجتماعی را به زودی تشکیل میدهیم.
به گزارش وبسایت تخصصی مددکاری اجتماعی ۲۰۱۵ به نقل از تسنیم؛ علی ساری درباره لزوم رسیدگی به آسیبهای اجتماعی در وزارت کشور و راهکارهای کاهش این آسیبها اظهار کرد: باید به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص ضرورت کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی توجه لازم صورت گیرد.
وی ادامه داد: باید در رابطه با مقابله با آسیبهای اجتماعی به سمت هماهنگی بیشتر بین دستگاههای مسئول و نظارت بر حسن اجرای برنامهها وسیاستها برویم .
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، ورود مستقیم رهبر معظم انقلاب در خصوص مسایل اجتماعی را بیانگر دغدغه جدی ایشان دانست و گفت: ما هم در کمیسیون اجتماعی مجلس تمام تلاش خود را برای اجرای منویات ایشان انجام خواهیم داد.
ساری تصریح کرد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری تاکید کردهاند که انتظار کار فوق العاده در حوزه آسیب های اجتماعی دارند، دستگاههای مسئول باید به گونهای عمل کنند که این تاکید ایشان به بهترین نحو انجام شود .
وی بر انجام کارهای علمی و کارشناسی در رابطه با مقابله با آسیبهای اجتماعی تاکید کرد و گفت: باید در مسائلی نظیر اعتیاد، ایدز، خشونت، طلاق، آسیبهای شبکههای اجتماعی، آسیبهای اجتماعی کودکان، خودکشی و سایر مسائل اجتماعی باید به صورت علمی، کاربردی و با همراهی و هماهنگی دستگاههای مختلف به سمت کنترل و کاهش پیش رفت .
عضو کمیسیون آسیبهای اجتماعی مجلس شورای اسلامی به دیگر برنامههای مد نظر برای کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و افزود: در تلاش هستیم تا فراکسیون مقابله با آسیبهای اجتماعی را تشکیل دهیم؛مجلس دهم به صورت جدی در مقوله آسیبهای اجتماعی ورود پیدا خواهد کرد.
ساری درباره نقش رسانهها در مقابله با آسیبهای اظهار کرد: رسانهها در ایجاد حساسیت بین مردم نقش بسیار مهمی دارند؛ رسانههای مجازی، مکتوب و بهویژه رسانه ملی باید نقش اساسی در ایجاد حساسیت بین مردم و افزایش آگاهی و مسائل مرتبط با پیشگیری را انجام دهند.
وی در پایان عنوان کرد: بهزودی جلسات ادواری با مسئولان ذیربط و همچنین فعالان مدنی و صاحبنظران دانشگاهی خواهیم داشت تا بتوانیم با همدلی و همراهی همگانی به سمت کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی برویم.
لازم به ذکر است، رهبر معظم انقلاب اخیراً درباره آسیبهای اجتماعی خطاب به مسئولان متذکر شدند: «ما مردم را باید عائلهی خودمان بدانیم؛ ما مسئولین کشوریم دیگر… این ملت، این کشور، این مرزها، این فضای زندگی، عائله ما است. به مسئله آسیبهای اجتماعی در سطح کشور جوری نگاه کنیم که اگر این آسیب در داخل خانواده خود ما بود، آنجور نگاه میکردیم.»